Rabu, 4 Januari 2012

Nak turunkan berat badan... azam baru aku!

He3... tetiba sebut pasal azam.. tahun baru pon dah lepas berapa hari dah... hari ni baru nak kecoh pasal azam baru...

1 je kot... tapi sama macam kebanyakkan wanita yang lain... azam aku 1 je la ni...

Nak turunkan berat badan... hu3!!!

BMI aku dah mula mencecah tahap over weight... sikit jer tapi kalau bior jer... lelama tak mustahil leh jadi banyak kan?

Amacam... agak2 leh tak turun? atleast 2 kg untuk sebulan ni... agak2 berjaya tak? hurrmmmm....

4 ulasan:

Cikpuan rara berkata...

akk kurus je.takkan lah ow kot.tipu lah.

IntaNBerliaN berkata...

InsyaAllah.. jika betoi2 tekad n usaha pasti berjaya :-)

eT berkata...

ok tu azam baru...moga tercapai...caiyukkk...
salam ziarah balik...hehe

lady scooter berkata...

rara : he3.. gambo tu yang tipu.. skarang my dagu dah jadi double-chin!err.. berlapis..hu3

intan berlian : ye betul... 1 lagi, semangat kena kuat...

et: tq sebab sudi ziarah semula...