Isnin, 9 Januari 2012

Panggilan temuduga gred 27

Diorang dok tanya... aku tak mohon ke naik gred kat SPA tu? Sebabnya minggu lepas diorang tengok kat SPA... ramai plak gred kitorang yang mohon 27 dipanggil untuk temuduga..

Kalau ikut kat my officemate, dia kata kali ni SPA panggil dari kalangan diploma yang dulu punya dengan yang mohon gunakan KPSL.

Bengang aku... time aku mohon, keep renew dulu takde plak. Ni aku punye permohonan baru jer expired bulan 10 tahun lepas... nak renew bertangguh2 lama2 jadi malas.... tup2 aku dapat tahu last week geng2 seangkatan ngan aku ramai yang dapat tawaran tu pas chec kat SPA..

Alalalaa... nyampah nyer! time aku beria - ia mohon, takde plak. bile dah malas nak mohon, ade plak la panggilan.. beramai - ramai plak tu.... tension tul dibuatnya!!!

Dah ler KPSL kandas...! Bengangnyer..!

Ape nak buat... padan muka aku ler... takde rezeki... nak wat camne kan?!

1 ulasan:

Fitri Senin berkata...

Blm ada rezeki.. Jgn give up