Isnin, 16 Januari 2012

Mood sebal...

2 hari cuti... 2 hari gak aku tak tengok blog... tengok2 traffic pon merudum... BE ? ...hello nuffnang! bile gaknye my BE nak naik? takkan asyik 30sen jer... kan! Ke sebab... my blog ni tak popular macam blogger lain? ke nak kena letak gosip2 dulu baru traffic nak naik? ke... gitu ke? hmmm... 

Nama pon mood sebal... entry syok sendiri jer la... ke selama ni blog aku ni blog syiok sendiri? Kena ke ada stigma bodek membodek? hohoo... takkan la kot kan?

arghh... mood sebal lagi... belum ape2... officer aku dah tanye pasal slide untuk meeting today... tanye dah siap lom... sabo je la...

mata lak tengah sangap nak tido... malam tadi tak leh tido... jap2 jaga... berdengung kepala... aduiihh... sebal... mood down sungguh hari ni... 

ngantok siiooottt!                                          

Sedap tul tido.... kalau la dapat...errkkk..!!

Now... rasa nak wat cam kat atas ni.... hayun2... bammm!!... tapi mengenangkan kepala aku ni 'selembut sutera'... biar la kartun tu je yang buat... ngehh..! 



3 ulasan:

Cikpuan rara berkata...

akak relax lah.jgn sebal2.hepy2 k.rara pon cuti tak bukak blog.hehehe.so jom lah join rara as a weekday blogger je.hehe

cheqna berkata...

cheqna tak amik pot pun bab2 nufnang ni
hehehe
rm50 pun lum lepas

lady scooter berkata...

rara : ok..akak set jer dikk...LOL..

cheqna : saya cuba nak amik pot sebab dok baca ramai blogger kat untung... untung... dok kata masyuk...ratus2 bulan ngan buat entry jer.. betul ker tu? he3...susah nak percaya!