Jumaat, 6 Januari 2012

Annoucement : saya takde akaun Facebook !

He3... saja nak hebahkan ke seantero dunia... dulu pernah ada tapi la ni aku dah closed account tu sebab my 'lesen' untuk ber-facebook telah ditamatkan dengan rasminya pada pertengahan tahun lepas.

Cuba gak nak 'apply lesen baru' tapi tak 'diluluskan'..he3...

Nape lak minah ni nak meroyan pasal fab bagai nh kan? Sebenarnya tadi...

Aku baru jer pi jengah blog en. Ben... ingat nak tinggalkan komen tapi...  dia dah ubah la plak ruangan untuk tinggalkan komen tu. hu3... tak jadi le teman nak tinggalkan komen...

Terpaksa la teman jadi silent reader jer... what to do...kih3..

2 ulasan:

Cikpuan rara berkata...

dh lama x singgah blog abe ben.

Liza Razak berkata...

ehh..kenapa tak de acc FB ?? pelik tu..