Isnin, 7 Mei 2012

Skali lagi... buah ajaib

Ingat lagi entri aku yg lepas...? aku de letak gambar buah best nih...

Hari ni skali lagi aku tepek gambar yg sama kat sini. Sebab lunch aku hari ni...buah jambu ajaib ni lah... nape ajaib? haa...

Memang ajaib seeeeeeebab....................... lepas makan, dia hilang...kih3.... dia punye asam..woo...terbaeekk dari ladang!! jambu ni bile dah bercampur ngan asam tu lama sikit nanti dia berair... pergghh... yg tu pon sodap! pendek kata.... habis licin! tinggal plastik jer... tu nasib baik plastik tu tak leh makan. kalau taaaakkkk...!he3

See... dah makan buah ajaib tu, terus lupe yg aku masih de flu. Since 2 hari lepas, tiapkali nak bersihkan hingus kat hidung nih... mesti ade darah yg ikut. Tak pekat..tapi seram gak ler aku tengok.  Orang kata sebab panas dalam... ye ke? en.aus pon selalu kena gak camtu. Tapi kalau compare antara aku ngan dia, banyak lagi aku punye...

Ni la first time aku kena. Sakit kat pipi kanan tu dah elok tapi berganti lak dengan darah tu. Aku memang takde bergantung ngan mana2 ubat pon since dapat flu nih.. cuma masa demam jer ari tu aku terpaksa telan ubat. kalau tak rasa nak luruh segala tulang & sendi kat badan nih. Dah rasa macam sakit bersalin lak...

Hope aku cepat2 sembuh...

2 ulasan:

Sherwieyna Muzzawer berkata...

hahahah..memang ajaib sangat.i pun suka makan jambu.lagi-lagi letak asam..huh berliur tau..heee

lady scooter berkata...

sherwieyna : harus dapatkan cepat2...he3