Isnin, 2 Januari 2012

Happy Birthday to my lil’ kid… Payel

Tanpa adanya kek, tanpa adanya sambutan meriah, tanpa adanya hadiah…. aku cuma nak wish

“Happy Birthday to my dear lil sweetheart… Payel”

Hari ni genap umur dia 2 tahun… alhamdulillah…

Kenapa tak buat sambutan semua tu? Because…. I’m a typical Malay mother !

Opal pon bile umur dia dah masuk 3 tahun baru aku belikan kek… niatnya supaya Opal tak jakun tengok kek… supaya Opal tau, ape itu kek…

Now, Payel tengah tido… nyenyak… sebelum bangun macam selalu dan buat me pening kepala dengan kelasakkan dia…ha3…

cats

He3… tu gambar birthday Opal last year… Payel pon ade gak kek tapi sebab gambo dia a bit ‘blur’, tak dapat la nak show up kat sini

Semoga Payel membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh dan beriman serta berjaya dalam kehidupan di dunia dan juga kehidupan di akhirat nanti…. insyaAllah..

Happy birthday Payel !

:: 10 hari lagi me pun akan bertambah usia lagi seangka… he3…::

2 ulasan:

sailaaf berkata...

olololo tomey tomey...

lady scooter berkata...

sailaaf : ho3