Khamis, 15 September 2011

Blog aku hilang ?

Hu3...very upset right now... tadi aku BW kat bloglist aku, tetibe terdetik nak tengok bloglist blog2 yang aku jengah tu... dulu blog aku ade dalam bloglist dia tapi hari ni bile aku tengok, hu3...blog aku dah takde dalam senarai bloglist that blogger...

Berulang - ulang kali aku tnegok, but still takde...hmmmm... agaknye blog aku ni membosankan kot... tu yang followers pon ciput jer... segan - segan je orang nak tinggalkan comment...

Takpelah, mungkin gaya penulisan aku tak menepati citarasa diorang. Mungkin diorang nakkan gaya yang lain. Takpelah, kalau diorang tak sudi nak datang bertandang kat blog ni... takkan aku nak paksa pulak kan?

Tak bagus camtu... nanti orang jadi lagi menyampah. Biarlah, kalau orang tak sudi, aku nak buat camne. Aku akan tetap menulis macam biasa bile ade idea...

Kadang - kadang bukan takde idea, tapi bile time ade idea... ade jer benda lain yang aku kena buat...lepas tu, idea pon terus hilang tanpa sempat catat kat mane2...adeih....nasib ler...

1 ulasan:

Fitri Senin berkata...

biasala nk dpt follower ramai kena buat muka tebal...