Jumaat, 2 Disember 2011

Roti inti kelapa...

Ha3.. ni tadi kes berlagak, time rehat yang panjang tadi kononnye tak nak makan... Kenyang la konon...!

Sungguh eksyen...heh..he..hee..!

Kesudahnya, dah nak masuk keje pas abis lunch hour tadi.. perut aku pedih kelaparan. Sebelum sampai opis, singgah jap kat 7-eleven kat ghumah tu...

roti kelapa kelapa roti

Tu diaa.. 2 peket roti... inti kelapa... why? sebab... aku sukeeeeeee...!!! Tapi brand lain - lain sebab yang jenis High 5 tu cume tinggal 1 jer...

Aku nak 2 peket... cari punyer cari... dapat gak la tapi brand... mighty white !

roti kelapa kelapa roti

Taa daa... Tengok ! Cantik kan inti dia? Yang ni High 5 punyer... Sebenarnyer aku de habit pelik sikit bile makan roti ni... Kebiasaannyer, aku akan makan rotinyer ajer... inti? hi3..aku campak ke tong sampah...

First time aku makan roti ni depan en. aus... dia pelik tengok aku buat camtu... marah plak dia..hehee... Katanye, 

" nape makan camtu? "

Aku jawab balik...

" Sebab inti kelapa dia tak sedap... roti dia jer best..!"

Tak tau la nape aku leh pikir camtu... tapi memang dari jaman bebudak dulu...gitu la yang aku rasa... * dulu inti kelapa tu kasar - kasar, pastu kering plak tu... sebab tu aku sedekah kat tong sampah jer... ngeh3..

Adekah roti ni pun jadi camtu? ha3


Lepas aku tengok isi yang berkilat tu... perghh... cantik sioottt...! slamat...! Slamat aku telan ngan inti kelapa tu skali sampai habis... he3...

Yang satu lagi? ermmm...korang tengok dulu la ghupe inti roti tu...


Kureng berkenan di mata ku ini... Hahaa... aku rasa korang leh agak ke mana inti tu pergi.... ahakss... *winkk..!!

* Demam Master Chef kan aku?!


2 ulasan:

Kamalia berkata...

Kita pun suka roti inti kelapa..sedapkn;)

lady scooter berkata...

kamalia : kan3...kita suka sangat.