Jumaat, 9 Disember 2011

Mood 'pancit'

Memang... hari ni rasa macam kureng jer... macam tayar motor kurang angin... bosan pon ye gak... erkkk... orkkk...

Otak pon jadi lembab.. sama macam cuaca hari ni... mendung jer.... owh... harap - harap tak hujan ler rehat kang...

De niat nak makan spagetti bolognese ( chicken lagik! ) kat pizza dalam giant nun... semalam nak pi tapi ramai plak orang. gaya macam kebanyakkan diorang tu pekerja sektor swasta...

Ye lah... diorang kan baru dapat gaji minggu ni... chinese jer ramai... korean ade gak rasanya... uih... sebut about korean... kulit diorang gebunyer... putih diorang pergghhh... jambu !

Stakat ni aku selalu jumpe korean guy jer... yang lady tak pernah plak lagi...

Wokeh... habis dah mengarut setakat sekarang ni... nak sambung buat keje, plus... skodeng skali corak - corak manik...wuhuuu... cantik siott..! dah rasa macam tayar motor kembong plak....keh3!

Jom tengok reramai kat sini : Nora manik




lilymanik? ha3... tak tau la aku mane yang betul... tapi gambar ni aku amik kat fotopages nora-manik.. De banyak lagi yang cun2... korang pi la tengok sendiri...

1 ulasan:

cinnamon.com berkata...

salam,tak pernah jumpa pulak korean,kat sini..melayu perasan ala2 korean ada le..cantik..design2 manik tu ye..