Rabu, 7 Disember 2011

Tolong..!!! Buku log aku hilang

Errkkk... kusut serabut kepala aku sekarang nih... Tah mane peginyer buku log latihan aku tah... Time - time ni plak dia nak hilang...

Awal - awal hari tu tak nak plak hilang...adeiiihhh....

Dah lengkap dah buku tu.. tinggal nak update sikit jer lagi... alahai... mane lah kau pegi buku oii..?

Puas dah cari, dari kat opis ni sampai la kat rumah tadi... tak jugak jumpe.. last2 akutak sedar yang aku dah terlelap... sedar2 dah kul 2 setengah..

alamakkk...!! Bekejar pi keje terus... ni tengah poning kopalo lah ni... mano nak korek buku tu...? aduiyai... aduiyai...


2 ulasan:

Gen2Merah berkata...

takpe, cari pelan2 ya.. Insya Allah jumpa tu. Gud lak tau (",)

eiyzniey berkata...

Xpe2....cri leklok eaa.hehe