Khamis, 9 Februari 2012

Pink is not my actual favourite colour...

Bile aku gunakan template pink... Diorang yang tengok blog ni pikir that.. i'm a big fan of pink colour...

Tak... Pink not my favourite colour... yet... not ugly colour to me... Favourite colour aku lain.. tak sesuai diletakkan kat blog ni... Bukan mata korang je sakit nanti, mata aku pon sakit jugak kalau aku gunakan warna fav. aku tu... he3...

Sengaja aku pilih pink..ala2 vintage sikit... ala2 roses lover sikit... but i'm not really roses lover...

Tapi... sengaja aku letak bunga ros seciput tu... sebab... aku suka blog aku nampak nice di mata aku... tak sakit mata memandang... tak tension nak tenung lama2... hehee...

2 ulasan:

Cik Puan Merah Bieytahanny Manthorntee berkata...

cik scooter suka colour yg ganas cam bieyhanny gak ke?...wel merah tu, dulu blog bieyhanny semuanya merah tp rasa cam tak best pula coz org lain dah ada trkmark tu, tu la sebab blog bieyhanny selalu tukar warna!!!!.....sekarang pink terang tp salah satu colour yg bieyhanny suka gak!!!!!

lady scooter berkata...

cik puan merah bieytahanny : dulu suke hijau... sekarang since de anak no. 2, dok gila kaler kuning..ha3... sebab tu tak leh wat kaler latar...kang terbeliak plak orang nak baca entry sy yg tak seberapa tu...hehee