Isnin, 29 Ogos 2011

Mercun paling selamat di dunia…

Ha3…tak percaya? Ada la… korang je tak tau.

Selama hari ni dah berapa jari yang putus sebab mercun? Setakat Ramadhan tahun ni je, dah berapa jari yang jadi korban? raya korban lum sampai pon lagi… tapi ada yang dah buat 'korban'… say yes… korban jari.

Owh… bukan jari je yang leh terkorban, rumah pon leh terkorban… mercun punye pasal. nak meriah la konon… ha… bile dah terbakar, meriah tak?  meriahkan ? tak caya…? cube tengok, kalau de rumah terbakar, ramai tak orang…?

Abis la… aku merepek dah ni… tadi nak cakap pasal mercun paling selamat…


Aku malas nak cakap sekarang. Korang tengok dulu gambo nih…

DSC01459

Tadaaaaa… ni la dia mercun paling selamat di dunia… lagi selamat dari mercun pop pop tu… ha3.. kalao tak caya, try la.. kalo korang de mercun spesis nih… confirm selamat jari jemari korang.. ^_^

DSC01461

Nak main mercun ni pun senang.Tekan – tekan… picit picit je sampai kuar angin kus3…
Pop…popp,,, pos.. po.. ha..kan… bunyi mercun tu…ahaksss…




2 ulasan:

Azie Azman berkata...

haha..azie sukeeee main bende ni!
pantang jumpa nak main..
selalu dalam tin biskut la kan..haha

lady scooter berkata...

azie : yg mudah jumpe dalam tin biskut... kekadang lau beli barang yg fragile pon ade mende nih...