Khamis, 25 Ogos 2011

Kilat tak?

DSC01440

Cer korang try test… ni mesin ape?…Jeng…jeng…jeng….Malas nak susah kan korang berfikir, meh aku gitau..

Yang tu mesin pengilat kasut… Sesape yang rasa malas nak kilatkan kasut ngan tangan and nak buat secara cepat, leh la buat guna mesin ni.

Confirm kasut korang kilat giler…tapi muncung kasut je la…buntut kasut…tak dapek nak nolong do…yang tu korang pandai – pandai buat sendiri sampai kilat..

Ni khas untuk kasut kulit je yo? Kasut ‘pesen’ lain, mesin tu tak mao buek…dio kabo an kek se semalam, dio cumo jatuh cinta ngan kasut kulit yo…kasut lain dio tak mao…he3

DSC01441

See…. can you see? harr… kan aku dah kata, ‘conpem’ kasut korang berkilat…tang giler tu..aku saje letak. padahal takde la giler pun kan…ha3…



1 ulasan:

♥MAMASYAZA♥ berkata...

tak penah jumpa lagik mesin camni