Selasa, 16 Ogos 2011

Ulangtahun pertemuan aku dan dia....

Aku baru je habis meeting sat nih... tetibe aku teringat sesuatu...

Hari ni la hari aku dipertemukan dengan suami 8 tahun yang dulu...

( pagi tadi aku ingat, sampai tempat keje... ter'forget' jap..heh3 )

Pejam celik...pejam celik... jap je dah 8 tahun...

tiket bas

Pagi tadi aku dah selongkar dah album suami... semata - mata nak cari tiket lusuh nih... 

Memang lusuh... tapi kenangan tu tetap kukuh dalam hati.... ^_^

Tiket tu my husband punye...tiket aku ?

dah lama dah aku buang..... turun je dari bas tu, aku terus buang. ~_~'

Ye la... masa tu mane la aku tau nak kekal sampai sekarang. Jadi husband and wife lagi tu...

Suami aku pon tak sangka yang dia masih simpan tiket tu....heh3...

nasib baik ade...

leh la tunjuk kat anak - anak bukti tarikh kitorang dipertemukan. 

Lagipun aku takkan lupakan beberapa perkara yang berlaku masa mula - mula jumpe suami aku dulu...Yang pastinye...ini bukan cinta pandang pertama....

Memang bukan ok...

"Selamat Ulangtahun Pertemuan Kita yang  ke - 8 tahun...khas untuk my en. hasben..."

2 ulasan:

Fitri Senin berkata...

mak aih...syu baru aku tahu lama giller ko dh kawin rupanya.. anyway happy 8th anniversary!!!

syu berkata...

bukan la fit...8 tahun tu usia kitorang berkenalan....usia perkahwinan aku baru 5 tahun...he3...