Isnin, 9 April 2012

Sedikit komentar... abpbh 25

Ade beberapa perkara yg aku perasan sepanjang nontonnya abpbh malam tadi :

- Nampaknya Nabila Huda tak berapa selesa dgn dress merah meletoooopnya...! ahakss... 

- Salma : aku tak berapa tau pasal penyanyi ni tapi malam tadi... nyanyian 'Teringin' tu... superb bebeh..!

- Kak Ziana... you are always in my heart.. ho3...!! u rock bebeh...! muahahaa............ kelasss giler bile berentap suara ngan Lan The Typrwriter tuh... superb..!

- Neelofa : errkkk... terasa gedik bile tengok dia mintak tolong Redzuan Hashim bukakan kad tu.. erkk.!! tolong lah..!!!

- Bukan Nabila ajerrr... Fasha Sandha pon cam tewww...! Payah nye nak berjalan ngan dress ala duyung tu..!

- Datuk DJ Dave : aku perasan dia macam nak terjatuh jer time hujung tu... he3

- Maria Farida : wuuuu....bergetah..!! macam anak dara sunti masa dance kat stage tu.. hu3... jeles uuuu...!

- Liyana Jasmay : i tak minat u but seriously.... you face looking shining jer... berseri - seri je... i like!

- Tasha Shila : tak sangka dia pon dapat... hmmm... tahniah lah yerr... * teringat kontorversi yg 1 tu...heh..heh..

- Fizz Fairuz : speechless... i pon!! kih3...

- Johan ( lakinya Ozlynn ) : dah agak dah...sebab tahun ni dia nampak menyerlah...! 

- Didie Alias : artis ni pon sama... muka dia kerap kuar tv... dalam ape je watak... lebih2 lagi kemodi... lakonan dia? well... orang dah banyak pengalaman kan?! menjadi je... he3...

- Natasha Hudson : khabarnya dah pakai tudung ekk? nape nampak lehernya malam tu? fesyen? hmmm...

Sekian dulu madah berbelah aku pepagi Isnin yg serba lemau nih.... tahniah pada yg menang... deserved la kan? 

kredit picture to : @abpbh2011

3 ulasan:

Pok Amai-Amai berkata...

Tak tgk pun. Hahahah!

lady scooter berkata...

pok amai2 : suka tengok sebab leh tengok fesyen yg peliks2...kekadang merepek ! hahaaa...

Ini Kisah Tia berkata...

yeahhh.. AA yang menang .. saya tak tengok sangat kak .. update blog yang lebih .. ehehe