Rabu, 8 Jun 2011

lupa lah..

baru jap tadi aku terfikir nak buat sesuatu dengan pen drive aku..

tapi tak sampai 10 minit, aku dah lupe..

aku nak buat ape ekk dengan pendrive tu tadi..?

adoiyai..ni la yang aku tak suka..

memory short - term aku jadi lagi..haishh..

2 ulasan:

MamaEma berkata...

salam perkenalan juga...

terima kasih sudi dtg ke blog saya...

kekadang pemikiran kita akan 'tidur' untuk seketika...INSYAALLAh buat perkara lain dulu..pasti akan datang ingatan yng sebenarnya...

blasahje berkata...

a'ah..betul tu. bangun pagi tadi terus ingat balik ape yang terlupa tu..he3..