Sabtu, 18 Jun 2011

demam korea ku datang balik..

Last week  masa cuti emergency tu sambil jaga anak yang demam sempat la jugak aku tengok tv al-hijrah tu.
Masa tu diorang tengah tayang citer korea..

:: Cinderella man… ::


Tengok hero..hmmm macam pernah ku lihat. Tapi lupe..maklumla..


Sejak beranak pinak ni mane aku kisah sangat dah dengan citer2 camni… Lagi pun lama gak tv malaysia ni tak tayang sangat citer korea. Kalau tayang pun, hero and heroin tak cute / handsome… tu yang malas nak tengok..heheh..*gatal..*

Dulu masa zaman Winter Sonata dulu dasyat gak demam korea aku! Sampai terkenan la kat anak sulung….
*masa tu dari awal mengandung sampai sarat aku dok giler tengok filem korea *

Tu yang terkenan kot..ngeh.. See... cerrr tengok btul2...


DSC00680 DSC00681 
DSC00682

Ade rupe cam hero korea tak ? he3..

* baru bangun tido dah kena paksa posing...he3... sib baik dia ok..*


Tiada ulasan: