Isnin, 9 April 2012

Pak Nil buat aku terkejut malam tadi... abph 25

okeyy....okeyyy..... cukup2 la tu citer pasal Aaron Aziz tu... he3... Well, ternyata demam 'Ombak Rindu' masih belum kebah lagi. Anyway, congrates pada semua yg menang.

Pak Nil... hu3... sesungguhnya aku terkejut tatkala Datin Seri Normala umumkan Zizan as Pengacara Tv Lelaki Popular.......................... Pak Nil tetiba berlari laju ke pentas.

Aku confiused...

aku salah dengar ke atau Datin Seri yg salah umum...?

Rupa - rupanya dia nak hulur sendiri trofi tu pada Zizan...he3.. Pak Nil... Pak Nil...

Sedar tak sedar sebenarnya dah 8 tahun dah gelaran tu jadi milik Aznil Nawawi... dari tahun 2003 hingga 2010. 1 tempoh yang cukup lama.



Tahniah Zizan..

and of course.. Pak Nil...

tak dapat anugerah tahun ni, tak bermakna Pak Nil tak popular... he3!

3 ulasan:

fieda berkata...

betul la..kak fieda tercengang kejap.eh..apehal dgn pak nil ni dia salah dengar ke..rupanya.......hehehe

lady scooter berkata...

fieda : macam gimik af / mania ajerr kan?

Ini Kisah Tia berkata...

ala , tak tengok scene yang ni :(
apapun , memang betol .. pak nil tak menang tak maksud tak popular .. u are rock pak nil . teheee~