Khamis, 29 Disember 2011

Hotel Epal... kami yang pertama

Hari tu kan aku de buat siaran langsung dari Queensbay... ekeh..keh..keh.. silap.. dari hotel depan Queensbay.. tu aku dah citer kat sini..."kami yang pertama..!"

Saja nak pukui canang... ha3...

Member - member en. aus yang keje kat balai sana dok tanya kitorang dok hotel mana ? Bile en. aus jawab dok hotel kat Queensbay... masing - masing terkejut... terkedu bagai...ha3

Maunyer tak... diorang terbayang kitorang dok hotel nih..


Yang harga 1 malam dalam lingkungan RM 200 ++...

Ha3... Takde maknanye kitorang nak mengidap kat hotel ni... agak - agak la kan? ukur baju di badan sendiri... 

Rupanyer diorang pon tak tau... ade 1 hotel bajet baru kat area Queensbay nih... 

Tapi masa tu tak dan nak topup gambar... so, hari ni... aku nak tunjuk sikit gambar hotel tu...


Amacam? cantik tak? Hijau jer kan? Baruu... gituler... Hotel ni asalnya dari restoran makan... Tokey tu buka restoran dengan sorang lagi share partner... tapi sebab yang tak dapat nak dielakkan... tokey ni beli kedai tu and buat hotel... tu la diaa...

Our room at level 2....

Nite view... Gambar yang besar tu snap dari bilik hotel... agak 'blur' sikit sebab de pantulan cahaya dari cermin tingkap hotel...


View inside the hotel room... comforter, cadar...all white... tapi memang syiokk.. siap de yang berbungkus titon...he3...

Chopp...!! yang penting, bukan aku ekk..!! ha3...


Ini budak... tengah skodeng baeekkk punyer...hi3..!

My comel sweetheart... sementara .tunggu yang lelain bangun titon, dia cuci mata... tengok aper?

Ni haa..


Taa daa...

View pagi di Queensbay... sangat tenang...!

Tiada ulasan: