Sabtu, 24 Disember 2011

Kami yang pertama...!

Korang ke mana weekend nih?

He3..ni liputan secara langsung dari Queensbay...err..dari depan bangunan Queensbay sebenaqnya..

Aih...? Queensbay?... Ha3... Ya..aku di Penang sekarang... Cuti cuti Malaysia kononnya... Gamble jer.. Last minit punyer plan lepas dapat gaji ari tu.

Berani matik punya plan... Bayangkan la... Main datang jer ngan tak booked hotel semua tu..

Tapi memang kitorang bernasib baik. Lepas puas dah berpusing2 kat Sg. Nibong tu sampai tension2 bagai... Kitorang jumpe hotel ni.. Apple hotel. Betul2 depan Queensbay ni haa...

Yang best tu... Hotel ni bsru nak buka... Esok perasmian diorang. Yang makin best...we are the first family yang dok menginap kat sini...ha3..

Tu pon pas en. Aus slow talk baeeekkk punyer...he3... Besides... Takkan diorang nak tolak rezeki kan?... Tokey cina... Biasanya memang diorang ok punye lah... He3

Harga pun best... RM 128/nite... Suker tak... Mesti lah suka...! Bajet giler ! De tv... Tapi malam ni lom leh guna lagi. Toilet pon ok... Baru kan... Sti la ok..!

Waterheater, air-cond.. With 2 queen size beds... Sangat ok!

OK... Now aku nak beradu... Gambar... Tunggu la aku balik nogori dulu..ngeh3... Selamat bercuti semua!

2 ulasan:

gee ryder berkata...

bestla dpt rasmi hotel baru hehehe

lady scooter berkata...

gee ryder : hik3...memang best!