Selasa, 25 September 2012

Misteri Tangan Berbulu..

Ni kisah... memang kisah benar... benar2 terjadi... percaya atau tak... memang sungguh - sungguh terjadi... tapi jangan harap aku nak tunjukkan gambar... he3... sebab... ok... baca citernya dulu...

Kejadian ni terjadi dlm tahun ni jugak kalau tak silap aku. 

1 hari tu ade 1 keluarga anggota nak bermalam kat tempat keje hasben. So diorg ditempatkan kat bilik rehat yg de kat situ. Awl2 semuanya ok... tapi anggota kat balai memang dah tau la... bilik tu memang de macam2 citer. Takkan nak heboh plak kan? bukan kat bilik tu je... seluruh kawasan balai tu memang berrr-misteri... macam2 citer ade. 

Entah macam mana... petang tu... sedara perempuan ( not sure kakak or adik... ) kepada pegawai ni ternampak sesuatu kat tingkap.. ape lagi... terkejut + takut.... time tu jugak dia menjerit sekuat - kuat hati

Heboh kat seluruhan warga balai... sedara perempuan tu kata dia ternampak sesuatu.. katanya, ade tangan berbulu tiba2 muncul di tingkap bilik rehat tu... wahh... kecoh sekejap kisah " misteri tangan berrr-bulu "

Sejak kejadian tu :

- keluarga anggota tu minta dipindahkan ke bilik rehat di balai lain.

- " misteri tangan berbulu " menjadi topic hangat di seluruh anggota yg bertugas di situ....

Hihihiiiii.... ( * gaya cik pon mengilai! )

Dah la balai tu berrrrr-misteri...! Tambah lak 1 lagi kisah seram... tambah la serrrr-ram! hu3...

** Kalau la la diorang tau yg sebenarnya di sebalik kisah " misteri tangan berbulu " tu... he3.... confirm seram diorang tu bertukar... ke mood bengang...ha3.... tak leh aku bayangkan! tapi...memang... peh aku dgar kisah disebalik kejadian... ia sebenarnya..1 salah faham ajee... he3.. **



2 ulasan:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail berkata...

mungkinkah tgn salah seorang dari anda?hehe~

lady scooter berkata...

khumaera : dah hampir2 dah jawapan tu..ha3