Isnin, 10 Oktober 2011

followed jer lebih...tapi...tak jengah2...tak sempat, non !

A'ah... aku ler tu...he3...haaa... Beria - ia followed blog orang tapi tak sempat nak jengah pon... Bukan tak sudi, tapi tah ape la ... bulan lepas cam busy sangat plak...*poyoss

Tapi tu la... lagi 1, aku ni kalau dah membaca sesuatu...memang kusyuk..once orang datang interrupt ajak sembang... habishh...! Hilang teruk fokus aku...mood nak baca pon hilang terus... elok2 rajin, dah jadi malas...parah!

So hari ni aku pilih satu blogger..esok blog orang lain pulak la yek...eh.. jap, sok pagi ngan petang ade meeting...ayyooo...erm... kalau tak sempat esok, lusa la aku pi blog yang lain...

Aku pilih....kotak bulat..untuk hari ni...


Aku baca dari awal dia open blog nih... tu memang style aku... once aku followed, aku akan sedayanye baca entry blogger tu dari mula diorang buat blogging... based on blog archieve diorang lah..

Suka @ tak? ish...ape pulak gitu ? jangan tanye camtu? 

Cer tanye camni?... camne ngan blog tu? ok tak?

Mesti la ok...orang dah penat2 perah otak carik idea... takkan tak ok kot...kan?

Tak heran la kalau cik kotak bulat ni de ramai follower...entry2 dia menarik...walaupun bukan la semua, tapi once aku baca, happy jer rasa..he3... lebih2 lagi ngan animasi yang cute2 tu...comel wok !

K...aku sambung baca blog dia..korang punyer turn...next time ok!

p/s : aku paling suka entry kotak bulat tentang telur & senaman sebelum tidur..hik3...

3 ulasan:

Rahmah Ram Ram berkata...

Hihi.. Akak pun macam syu jugak follow ramai blogger tapi tak sempat masa nak menjengah. Wikdays anjak ke wiken dah tu alamatlah tak sempat... Insyaallah akan berkunjung juga...

syu berkata...

weekend memang tak sempat... banyak cobaan...keh3..!

kotak bulat berkata...

wah,, mekasih sb baca entri lame kb..hehehe..terharu ni.. :)