Selasa, 5 Julai 2011

diorang 'usha' aku...

Macam biasalah... lepas je pi thumb print kedatangan kat mesin biometrik tu, aku dengan slow motion je bawak skuter tu  ke tempat parking motor.

Cube bayangkan ehh... dengan helmet full - face kaler merah, jaket kuning, sluar uniform kerja and kasut but hitam...naik skuter...vroomm...ke parking lot.

Sampai ke parking lot tu, ngan perlahan jugak aku tengok kat meja landskap sebelah kiri aku..

eh.. apesal ramai sangat orang kat kerusi landskap tu? selalunye sorang dua je...

Muka - muka yang ade tu.. argh.. aku tak kenal. Aku buat bodo je la..

Turun dari motor, dengan slow motion aku pon buka jaket...pastu aku buka helmet..

Suddenly aku dengar somebody said...

"owh...awek staff sini rupenye..."

Helo... kalau ye pun nak cakap, slow - slow sikit bleh tak?

Eh..jap...baru aku perasan..diorang kata aku awek?

hi3....( tergelak cik pontianak baca nih...keh3..geli sungguh.. )

Awek? Kembang jap bontot aku...ha3...

Ade ke awek? tapi...takpe la... maknanye saiz badan aku, paras rupa ku masih ditakuk aweks...

bukan mak aweks lagi...ngeh3...

( aduih..kembang kempis hidung aku jadinye...haha haii...lalalalalallla.. )

3 ulasan:

MamaEma berkata...

bila lagi nak kembangkan hidung sendiri kan...ahaks..

jij berkata...

hehe..ko mmg awek ar,aku pun xde owg paggil awek,pggil kakak ader le ciss..

blasahje berkata...

@jij : tu la ngah...padan la hidung aku kembang kempis. maunyer tak, anak dah 2 orang pun ade yang panggil aku aweks...ha3...