Jumaat, 25 Januari 2013

Maybank yg ramai peminat...ehh........


Rabu yg tercintaa ri tu acik 'berjimba' sakan di Maybank dekat sini - sini... punye la ramai!!!!

Acik yg terdesak ni, kalau bukan sebab terdesak... memang idak le nak jadi penunggu kat situ.  letih!

Demi kerana nak buat kat ATM yg baru punye pasal... 'sabar' menunggu gak le jiwa kecik ni... makin lama makin kecik.. 

tak tau la nape, tapi dah 2 kali acik berurusan ngan depa... dua2 pun pasal tukar kad ATM... timing diorg masya-Allah... 'berrr-cinta' acik dibuatnya!

rasanya patut maybank yg ni buka kaunter utk buat kad baru tu lebih sikit... tak tau la kome nak buat camne... yg pasti... kaunter 2 ketul camtu tak cukup lerr... cuma acik puji... pegawai yg bertugas kat kaunter ni punya semangat kerja yg tinggi... yg lady tu masih mampu tersenyum... lega hati tengok depa senyum manis peh terrr-paksa jadi penunggu tak berlesen kat situ...

ehh... sorang je... yg indian - lady tu...dia je yg sweet. yg brader tu... gakamknye muka dia memang camtu kot. 

tadi acik poe laie kek situ, brader tu dah pakai kupiah... air muka... hurrmmm... camtuuuuu je... acik tak le nak suruh brader tu senyum kat acik... tapi ngan kengkawan dia pon muka dia cenggitu je... apek e hee nye yop!?

anyway... to maybank management... boleh tak pertimbangkan permohonan saya seperti yg tercatit di ats iteww??? boleh la... boleh la... 

Open express counter khas utk buat kad baru bile masa sesak... especially awal tahun camni...

***
sumber gambar  : http://suzyka.blogspot.com

2 ulasan:

nea lopah berkata...

Kaunter nk apply Kad kredit dengan diorang laju ler... kalau kad rosak ke tukar kad ni lambat jerrr...

salam perkenalan n follow sini juga.
Jemput singgah ke blog saya.

nabihahsejutarasa.blogspot.com

lady scooter berkata...

nea lopah : kan? lepas tu leh plak tak caya bile kita kata kad tu memang rosak. muka pon hampeih je pandang kat kita...