Selasa, 1 November 2011

"SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking"

Yeayy... join segmen lagik...


Sekali lagi aku join segmen LULU PAGES.

Jarang - jarang aku nak join segmen, sebab kadang - kadang macam2 syarat nak kena buat.

Nak BW pon, kekadang aku tak tau mane nak terjah..

Hope kat segmen ni nanti dapat la aku BW more... 

Jom join..!

19 ulasan:

Rahmah Ram Ram berkata...

Salam shu-aus,

akak singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking ye...

Jemputlah singgah ke
http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

♥ Chilleos Tercomel ♥ berkata...

Hye ! Chilleos dari segmen yang sama , jom lah singgah blog Chilleos pulak :)

http://phosphorusarsenic.blogspot.com/

Ca'Oi_Bartowski berkata...

Jom singgah

http://takbest.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

shiema sufian berkata...

shiema singgh sini ye. jom singgah and follow shiema jom :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

miss Aresheqyien berkata...

Salam.singgah dr segmen yang sama..
kiter dh follow...jom singgah belog kiter

syu berkata...

To all dear friend yang dah follow saya di sini...thanks... i'll follow up yours next...

Chocolate berkata...

jom bace cite dongeng saya yg mndpt tempt kedua :]

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/10/contest-kisah-dongeng-tengku-puteri.html




Jom nak kita join lucky draw?

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

Awak suka membaca?
Jom join GA ni!
http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/11/october-gift-away-by-azreenchan.html

Saya datang dari segmen kak lulu :D

www.chocalymilk.blogspot.com [jom lawat!]

bapa banyak jom da...

Ziana berkata...

Salam Perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow Blog awak yang menarik ni. Jangan lupa follow saya pula, TQ J

http://zianawanita.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

~ieda~ berkata...

hye...ida dr segmen yg sm jg
jln2 n follow cn...naty singgah blog ida ya
keep in touch ^_^

http://beloggieda.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

ctie anis berkata...

bw dari segmen sis lulu..:))

♥ MiZ NaBieLa ♥ berkata...

singgah dari segmen yang same...sudi2kan la menyinggah...salam perkenalan ^^,

http://ielaynna.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

hira berkata...

terjah dari segmen sama. hehe. salam perkenalan :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

hira berkata...

terjah dari segmen sama. hehe. salam perkenalan :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

ღ nurrul ღ berkata...

dtang sisni dari segmen yg sama :)
HAPPY BERBLOGGING !!

Ahmad Hisyam berkata...

Datang BW kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. C.Ronaldo Paling Popular Di Facebook
2. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)
3. Lagu Best K-Pop (Episod 4)
4. Samir Nasri Antara 4 Pemain Islam Di Man City
5. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee

sj berkata...

hai .. singgh cni dr segmn cik lulu.. nk nek vespa jom singgh blog sj...

Asy Faro berkata...

salam kenal. -Asy Faro.

setiap kali menulis entry d blog, aku target nak menceriakan dan mencuit hati sesiapa saja yang membaca. Jadi nak ajak kau usha blog aku untuk mengetahui kritikan dan pendapat terhadap penulisan aku. be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting) =D

ceriteraliyana berkata...

yuhuuuu!!! datang dri segmen yang same..=))

*bru bersempatan nak terbang2 sini,,^^

ceriteraliyana berkata...

yuhuuuu!!! datang dri segmen yang same..=))

*bru bersempatan nak terbang2 sini,,^^