Rabu, 26 Oktober 2016

Tudung Aidijuma satu !!!

Semalam Cik Jijah ke hospital Putrajaya ngan Cik Guyu... melawat hasbennya Cik Jijah... Katanya nak operate untuk perbetulkan saluran hidungnya yang sempit tu... Isnin tu dia warded... mungkin nak bedah dalam masa terdekat.. 

Tapi tak jadi operate pon... bp tinggi... ICU plak penuh.. ICU?? why?? Sebab doktor tu cakap lepas pembedahan, hasben Cik Jijah a.k.a Pak Ngah to Opal, Payel n Amie perlu ditolak masuk ke ICU... untuk tujuan pemantuan rapi... postpone ke tahun depan katanya...

Otw balik Seremban tu dia wassap nak shopping dulu.... siap tunjuk gambo ni haaa


ek eleh... ngko tunjuk gambo tu je ke? sakitnya hatiii.... cerr ko upload gambo lebih sikit.... ishh... ish.. ish...


shawl ke tu? tudung bawal de tak?


ada !!! 

tu dia tudung bawal ngko....


Selai RM 10?? Nakkk...

Tudung Aidijuma satu...!!!

Kasi yang cun cun punya... 


Pilih cepat!

hahaha... rambang mata nak pilih walaupun tengok gambar je semata... ni belum lagi depan depan ni.. lagi lama ler aku belek belek... nak cari yang berkenan ni kadang makan masa woooo... tapi kadang sekelip mata pon dah boleh jumpa yang berkenan kat hati..

rajin Cik Guyu upload gambo untuk aku... dik, ko kirim kat angah je ekk... sebab umah Cik Jijah dekat je ngan umah aku...  hehehe


aku berkenan dengan yang tu je selai... warna pastel... dah!

susu kambing ngko nak tak?

haaaahh? susu kambing?

ni haaa...


dik, tu susu lembu segar la.... bukan susu kambing... 😁

oppss... sorry! aku silap...

cergghh... tak mao la... aku nak tudung tu je... memang ler aku gemar susu segar tu... tapi kali ni takpe la... hari tu kan dah borong sakan susu tu... tak mao lah...

long, ngko nak tengok magic tak??

mane? ape yang magic sangat tu?

jap...


taa daaa...


tudung yang sama tapi lain corak depan belakang... magik tak??

cerghh... sebelum tu dia tak tunjuk pon.. dah settle bayo, dah gerak balik dah pon baru nak tayang... ape la Cik Guyu nih... tapi disebabkan itu shawl... takpelah... takde la rugi sangat kalau tak dapat pon... hehehe... tapi cantik shawl tu dik... tu yang rabak poket tu ehh? hahaha...


ujian mata ni... sama tak kaler 2 shawl tu? heh... heh... tu Cik Guyu punya...


tu aku punya... tapi masih kat Cik Jijah lagi... tak tau nak amik bila kat dia nihh.. semalam nak singgah rumah dia pas kerja.... hujan plak... lebat tuuuu.... kilat petir.... cam ribut pon ye gak...

then malam tadi Cik Jijah wassap...


long, jangan lupa tuntut tudung...

k... nanti aku tuntut....

tak tuntut, kira aku punya.... hehehe...

baaaaaanyak ngko punya cantikkkkkk!!!!... 





Tiada ulasan: