Isnin, 2 Julai 2012

Aku kalah ngan Ultraman...

Malam tadi punye kisah la nih...

Sebelum tu aku dah pesan kat Naufal...

" Abih citer tu nanti, tido tau! "

Naufal jawab

" Haaaa... "

Mata dah terkebil2 dah. Muka dah nampak lesu sebab siang tak tido langsung. Aku pi dapur jap..buat le keje pe yg patut kat dapur tu... ngan harapan Naufal akan tido la lepas tu sebab citer tu pon dah ujung2 jer...

Kontang kanting kentang kentung le aku buat keje kat dapur jap... peh je siap, aku tengok Naufal....

Waaaaaahhhhh.......................!!!!

Tegak dia pandang tv... mata bulat dok tengok....... ULTRAMAN..!!??

Ultraman memalam? ape cerrr....? mau tak mau terpaksa la aku tunggukan dia jap sampai citer tu selesai..ehhh... lagu ending ULTRAMAN TIGA tu best plak aiihh...

Cerr korang dengar nih...


Dulu masa aku kecik2 dulu pon citer ULTRAMAN ni la yg aku dok. Sampaikan de la part2 dalam episode citer tu aku terikut2... masa tu part diorang puja dewa2 diorang... perghh... bebudak kan..! mane la tau ape yang betul ape yg x... parent pon kena guide gak tau walaupon setakat ULTRAMAN jekk...

2 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

sy ms budak2 dulu pun sk tgk ultraman.. ahhah

lady scooter berkata...

intanberlian : kan3...masa tu famous lagi ultraman ni dari supomen ngan betmen tuhh...ekekeke....