Rabu, 28 Oktober 2015

Badak Berendam yang viral sangat! cerghh

IMG-20151028-WA0001
A’ah… VIRAL sangat!! ( mata ter-juling ke atas… tangan di bahu… hahhaaa…. )Winking smileSmile with tongue out
Viral kat office aku je pon… tapi kecohnya ya ampunnn!!!! Laughing out loud

Anyway… lupa nak cakap siang tadi kat office.. hiksss
Timo kasih kak Yanti… yang sikit hari lagi naik pangkat dah… uhukk…uhukkk… uhukkk…
Dia lah yang sponsor Badak Berendam nih… hasil air tangan office-mate kitorang jugak… Nisa, bile nak update blog? hehe…


Yang aku perasan… sesape yang keluar dari pantry tu, yang baru pekena Badak special ni… SENYUMmmmmmm je…
Hahhh… ini bukan badak air ye! nama kuih ni BADAK BERENDAM tau….

Tapi serius oiii… memang kecoh… kemain gumbira diorang dapat makan badak berendam ni… riuh rendah jap kat office tu… amende tah…. aku pun sama terjebak…
Diorang bergurau.. tapi takpat lah nak share kat sini… pasal gurauan kami biasanya kasar…Laughing out loud
tapi sebab masing2 dah paham perangai masing2… so takde sape amik port sangat… gurauan habis di situ je… no hard feeling gitewww…
hope gitu lah hendaknya… kerja stress, ending kena happy2 sebelum balik… so,jumpa family pon happy happy je…
boleh gitu….??


Note :
Tahniah kak Yanti… minggu depan naik gred… huhu… asyuk lah poket!! heww…heww..Winking smile

2 ulasan:

aizamia3 berkata...

Tahniah buat kak Yanti atas kenaikan tersebut.. ;)
Nampak melting lak badak berendam tu.. ;)

A'ishah K. berkata...

nmpk pun cam sedap..