Ahad, 4 November 2012

Bangga ke?

Tak paham betul aku bile ade orang yg berani cakap

"aku de skandal ngan budak pompuan 1 tempat keje ngan bini aku...."

Motif??!!

Sebab tu aku kata tak paham.... megah ekk dapat ngaku depan member..?  ntah ape motif tah... kata skandal.. patut keep in silent je lah kan? simpan baik2 utk diri sendri... ni leh plak citer kata member...

yang aku tau, kaum lelaki ni tak gemar nak citer hal2 gini kat sesape walaupon kat member sendiri...

Jadi... ape motifnya bile ngan selambe je org itu buat pengakuan gitu? rasa hebat ekk dapat cakap macam tu depan member? errkkk.... tak kuasa!

ok... mungkin tu la motifnya... nak tunjuk hebat...!






4 ulasan:

Sam Banjamin berkata...

tu ayam jantan... suka berkokok.... lelaki x macam tu.. something wrong some where la tu...

aizamia3 berkata...

tak terfikirkah perasaan isterinya..?

lady scooter berkata...

aizamia3 : bini dia tak tau.. dia berani cakap sebab ape yg dia cakap tu confirm takkan sampai kat bini dia pun...

lady scooter berkata...

sam banjamin :
yupp... sy pon fikir macam tu... something wrong somewhere...