Isnin, 23 Julai 2012

3 ramadhan... pose tak??!!

Haii.... how are you today?! guys....girls... ladies..?!! Amacam ? 3 hari dah pose... de sape2 yg dah 'bolos'? or de sape2 yg tengah 'bolos' pose..? sila angkat tangan bawah meja... hik3...

Aku? al-hamdulillah... sehingga hari ni masih selamat lagi puasa ku... he3... tu pon nak mention kan?! nyampah...!! ha3

Baru jap tadi de member se-opis tegur...

" Apesal aku nampak bibir kau macam kena suntik kalogen? terjuih semacam jer... "

Hahaa... ni yg nak gitau nih... kalogen nih bukan sebarang kalogen.. ni kalogen asli punyer..! terbaeeekkk dari ladang!

Tak dapat kat mane2... tapi kalau korang nak...tak mahal.. free jer... he3...

Tahu kah kamu duhai kawan ku Shida... dalam mulut aku ni ade ulser..!! di dinding mulat dan sudut lidah...! biarpun kecik...sangat  la tak selesa...! cakap pon kena control habih... sakit woo...!!

Teringat Naufal hari tu.. Penuh 1 mulut ulser dia... lagi la siksa kan? tak terbayang betapa sakitnya dia hari tu. Doktor siap check tangan dia takut2 if dia kena jangkitan sakit mulut dan kuku... tapi nasib baik takde tanda2 ke arah itu. al-hamdulillah..

Nasib masa tu dia tak demam! kalau tak...dah tentu la dia kena tahan wad... masuk air!

Peh check kat klinik... dia tuntut nak pi jalan...wokeh..! Boleh je... janji Naufal happy... 

Hari ni giliran aku lak rasa... hamik! tapi takpelah. sikit je kan...*biarpun terjuih bibir... ahakkss...


ha3... hamik! sesekali je aku tepek gambo sendiri... bukan pe...gambo sendiri pon tak berapa banyak! i tak reti la nak posing bagai cam blogger2 cun tu..he3... i ni penyegan you!! hi3...

8 ulasan:

Lia berkata...

musim ulser ke skrg ek.. hehe.. anak lia pun ada sebijik ulser dlm mulut ni. nasib tak merengek sgt dia still tahan posa .. :)

lady scooter berkata...

lia : bile kena ulser nih.. pose lebih baik daripada makan sebab pe...time makan tu la yg paling siksa sebenornye..heheee

maszull berkata...

assalamualaikum syu...yer la skg ni musim demam,batuk nmcm lagi lapastu lambat betul nak baik nyer...:)

lady scooter berkata...

maszull : a'ah... mungkin sebab perubahan cuaca yg tak menentu.. tu yg macam2 penyakit datang tu..heheee

nick dot anis berkata...

hai salam kenal kak. sy anis.
take good care kak. anis pon tgh demam ni. mcm2 penyakit skrg ni nak2 time pose ni kite kurang minum air kan. slamat berpuasa n jaga dr ye:-)

lady scooter berkata...

anis : salam kenal anis. tu la kan.... ni selsema plak datang. baru jap tadi batuk dah...pakej!

Che Rosliza Che mat berkata...

Sekarang musim tak menentu..tue yg sakit tekak...

lady scooter berkata...

che rosliza : itu ler...