Sabtu, 24 Disember 2016

#MyTravelokaEscapade - I truly need a Holiday lah!


Sebelum ni memang ada terlintas dalam kepala nak pergi bercuti. Kebetulan dalam sebulan ni aku asyik tertekan,  mood swing. So... it's truly.. i need a holiday lah... Manalah tau,  boleh naikkan semula semangat yang makin menghilang ni kan? Tau tau je Traveloka de buat contest...  Tak salah cuba nasib kan?hehe...  Tak mengidam nak pi jauh2... Dapat pi Langkawi je pon dah syiok tu... Jalan - jalan kat mana?


1. Dataran Lang...


Bergambar sampai lebam... Yeahahaaa...  Selfie... Wefie puas2...


2. Underwater World Langkawi...


Tang ni anak2 mesti suka dan teruja...  Dapat tengok ikan laut dalam dekat2...


3. Pekan Kuah...


Yang ni mak depa yang suka.. Aku ler tu...😂Berangan nak memborong... Shopping puas2... Perghh... Paling heaven dapat borong coklat... Wahh... Tapau... Tapau...


4. Muzium 5D...


Oihh... Mungkin histeria anak2 aku tak mau balik lepas datang situ... Takpe...  It's holiday....  Layan je sampai depa puashati..


5. Langkawi Bird Paradise & Wildlife Park...


Masih untuk anak2... Takpe takpe... Kalau anak2 suka.. Mak pon tumpang suka... Mak tumpang enjoy gak lah... Takkan nak tengok je kan.... Being mak memang meletihkan tapi bila tengok gelak tawa anak... Walaweii... Bahagia tak terhingga tau... Masalah? Tolak tepi... Hehe

Harap harap impian tercapai melalui #MyTravelokaEscapade... Hewhew...



2 ulasan:

sunset berkata...

aamiinn.. moga dipermudahkan utk menang.. rezeki baby.. mana tau.. kipidap kak! dongibab!

blasahje berkata...

Sunset : amiin... Inshaallah.. Hewhew...