Rabu, 29 Mei 2013

Perlawanan JDT vs Pahang.. tangguh!

Salam semua,

Agak lama juga blog ni tak bersiaran langsung kan?

Yupp... agak lama... takde mende nak dibebelkan... tu yg senyap je tu... tapi hari ni... ha3... de isu sudah mari... rasa mau membebel dah timbul2 je nih..

piala FA

Aku bukan suka sgt ngan bola, tapi kekadang tengok jugak... suka2... heee

Lebih2 lagi bile de 'drama', cam semalam.... kat stadium Kuantan tu...

ape kess?

Katanya : kapasiti penonton 35,000, jumlah tiket yg dijual 32,000...

Tapi yg dtg... 42,000 org.. camne tu?

Yg petama - tama kena disoal.... tu... kawalan tiket dan pintu masuk... takde tiket patut tak boleh masuk kan? So.. camne boleh terlebih sampai 10ribu org tu?

Pelik betul!

Padan la melimpah sampai ke trek... .

Siap de bawak anak2 kecik.. setahun lebih kot budak tu... bakpe la bawak? bahaya kot! tengok je la kat rumah.. ye.. memang situasi kat rumah tak gempak cam kat stadium tu... tapi kenalah pikir keselamatan anak.. aku pernah je gi tengok masa ATM lawan N.Sembilan tahun lepas... masa si kembar tu join ATM... memang best.... tapi masa tu ok lagi... tempat duduk kosong giler.... berani la bawak anak2 tu pun aku rasa cukup sekali. tunggu la anak2 besar dulu, peh tu korg pi la tengok sendiri kat stadium. pandai2 la ngko!

and last... memang wajar game tu ditangguhkan.. sebagai pemain, JDT berhak utk tidak keluar jika diambil kira faktor keselamatan. macam2 boleh jadi.. lebih2 lagi bile penonton2 jadi terlalu teruja... belum mula pun dah macam2...

:: credit picture to -> http://www.utusan.com.my/::

2 ulasan:

acikbuCUk... berkata...

huhu..kalau kt kelate dah biasa situasi cm ni..yg mna bawak awek pon kena baling..yg bwak anak tu xyah ckp lah..dukung sampai kepala..pernah bawak anak buah pompuan..last2 dia xnak masuk..takut..huhuhu

Mas Zull berkata...

assalamualaikum syu...yer frust betul semalam games x jadi...:)