Isnin, 9 Jun 2014

The new born.... Shahid Akmal

Ye la kot camtu ejaan nama si kecik tu.....

Tu pun pueh aku tnye banyak kali..... suara omaknye cam mau tak mau je nak kuor..... camne?

Aku ingat dia sebut....syayeeed.........!! agagagaaaaaa......


Tahniah le cik jeee-jah.... sebab telah melahirkan bayi Shahid dengan selamatnya.....

Saaakitkan melahirkan tu...? haaa. that's why la ai told u b4.... bukan senang tau melahirkan... taaaapi



once u dah melahirkan...... leeeega..! kan? betul tak?

yessss...... itulah kehebatannya yg Allah bagi kat kita.... as a woman ! hikksss...



best la ngko ngah.... si kecik tu berkongsi tarikh plak ngan birthday Yg Di-Pertuan Agong kita... 7 jun...hohhh..!

Aku dulu tak sempat nak melahirkan dak bongsu tu sama tarikh ngan Yg Di-Pertuan Besar N9 skang ni.... kalo idak...berkongsi tarikh la mereka..... heheee...



yg lagi best....hehe............. baby boy eh???

Tu la... ari tu scan... katanya baby girl..... abih la maknya beli baju pink.....

Skali tengok.... elehhh.....hahahaa......... de birdie la pulak.....

suprised la kak...!

baby boy...!! bukan girl....



Haha.... tu kamu orang yg suprised.... kami orang laki bini awal2 lagi kabor... anak kome tu belum 100 per cent gegirl.... kome tak caye.... ate skang..... kome percaaaaaaya laaaaaaa.....

de gak yg frust ke? ish3..... tak baik la gitu..... asalkan baby sihat sejahtera kan itu udah bagus kan?

so.... kesimpulannya..... melepaslah keturunan wak Dollah n Cik Rose mau ada cucu perempuan.... kerana telah ada dari saya kedua - duanya adalah lelaki ....

makanya yang ketiga ini pun..............masih lelaki...... hahaha



haipppp...... tunggu la yang keempat ni keluor hujung tahun nanti.... mane tau...kot tertuko plak...

kot yg ni pulak pompuan........... sape tau kan? hehehe.....



Note : ai tak harap pun uuuuuuuuuuuuuu...! anak lelaki ke... anak pompuan ke........... yg penting kandungan ai sihat sejahtera and semoga proses kelahirannya nanti dipermudahkan Allah..... amiiiin..............




2 ulasan:

Norhazrina Abdul Hamid berkata...

xpela boy ke girl ke asalkan bby sihat kan. baju gegurl tu leh jualkan balik. xpun pakaikan je buat baju basahan. heheheh

Sya Mimie berkata...

sy bru nk merasa kesakitan melahirkan bby.. huhuhuk.. tak tau la camne prsn tu..