Isnin, 16 Julai 2012

Debaran 18 July 2012...ape tu?!

Hu3...takde la megah nau sampai nak inform segala bagai...  utk pengetahuan kome, ketiak teman tengah berpelu2 lepaih mengerjakan kereta kat driving school tu. Maklum lerr... dah sebulan 'berehat' dari kelas memandu. Hari ni pecah peluh la sikit kan!

18 Julai tu wat mende ehh?? Ni haa... teman tengoh debor ni... teman de test JPJ Rabu nih... tarikh tu lerr... atee... hati teman ni dup dap dup dap je dari hari tu... leh lepaih ke tak nih...leh ke tak nihh... cikgu memandu tu dah kabor... yg teman nih buleh lulus skali hamik... ehh...iye ke? teman nih sendiri rasa cam tak konpiden je...

Tadi je dah banyak silap dah teman buat. Banyok weiihh... memula, kat bukit... terundor le pulok! Mane buleh kan? Try one more time...ehemm... kot la lepas.... idak jugak le weiihh... last2 dikgu tu kata...anda failed kalau itu yg anda buat masa test JPJ nanti...

Aloooo.... camne tu? Masa kart 3 pointent tu pon teman ter-undo le sikit pasal teman tak tekan brek... cikgu tu cakap... haa... itu gagal kalau anda buat begitu masa test JPJ nanti... cehh..!! berapa kali mau gagal daaa....???!!

1 lagi... masa  tengah parking... teman ngan konpiden nye parking. ingatkan ok...skali lagi cikgu tu kata.... gagal kalau masa test sebab ape? Parking... tak masuk kotak parking tu betul2.... haaaalaaaaa...

Camne tu? last2 masa nak balik tadi, cikgu kata..

" Jom kita belajar cara orang failed bawak keta...."

Ha3... ade ke patut gitu?!! Caranya...masa lampu isyarat tu kuning...redah jee!! tak payah berhenti.
 Peh tu..masuk di lorong yg betul, teman termasuk side orang... jawab teman

" Atee... dah kata nak bawak cara orang failed kan? gini ler cikgu...."

Ha3... jawab tetap kena jawab... he3...

**harap2 dipermudahkan untuk aku masa test JPJ nanti...insya-allah...mudah2han terus lulus....amiiinn

6 ulasan:

CINTA UNTUK KITA berkata...

hehe good luck sis..do your best, bleh pnya.. dlu ms kyra amek skli moto dgn kreta.. yg plg kyra rsau kreta, tu plak yg kyra lulus.. yg plg kyra brlgak tak rsau moto, tu plak yg kyra fail sbb jtuh dr titi..haha tp ok la over all.:)

gee ryder berkata...

nanti nak test bawaklah buah tangan ke ape dkt org jpj tu. gerenti lulus punye hehe...

btw, good luck!

maszull berkata...

assalamualaikum syu...kena relax jer masa diuji nanti jgn mengelabah tau pasti boleh lulus nyer...;)

lady scooter berkata...

kyra : he3... cikgu yg mengajar tu yg over-confident kata saya leh lulus.tu yg debar terlebih tu... tq kyra.

lady scooter berkata...

gee ryder : ha3...tak tau la leh geng ke tak ngan org JPJ tu..

lady scooter berkata...

maszull : thanks kak... harap2 takde masalah la nanti.he3...