Isnin, 6 Januari 2014

Eksiden motor lagi....

Dah macam2 hal happened to me.....................

kalau hari tu aku rasa macam kucing hilang anak..................... hari ni lak........

for the third time... aku eksiden! tak jauh dari opis............. T_T........................ sib ramai yg tolong...

motor hadap motor....

sib tak teruk... tapi...................... budak laki tu luka2.. aku lak injured dalam.... badan ai melambung ke jalan... saaakit !!

motor? both teruk! oh my...!!!

know i'm sitting alone di rumah while my husband settledown ngan abang budak tu.

paling tak sangka.... Pengarah i siap datang jalan kaki tengok i kat tempat kejadian yg tak sampai 100meter dari opis.............. weeeeeeeeeeeee... maluuuuuuu !!

memula ayat cam cemas je kan.. tapi peh tu, teruk kena kutuk! huhu............ camtu le Pengarah aku.... out-spoken !!

my scooter??!

sian!!

housing cracked here and there..... tapi husband cakap,'leh pakai lagi tu... ' 

cuma tapak tempat letak kaki tu rasa cam peroi bila dipijak...huhuhuuuu.................... my scooter!!!!!

ngan pinggul sakit akibat terhempas ke jalan.... siku sakit akibat terhempas gak... leher rasa terseliuh di belah kiri sebab mungkin terkehel masa kepala jatuh terhempas ke jalan. nasib baik helmet tu kuat... so kepala ai selamat dari cedera teruk. cuma pening pening je....

keting laaagi sakit..................... side ankle tu...awww....!! sakit! tapi doktor kata, ' puan boleh jalan lagi tu bermakna kaki puan tak retak....' iye?? so??

i dapat cuti 2 hari................. plus ubat tahan sakit and balm.

apelah citer husband ngan diorang tu??? tak sabar nak tau........................................
















3 ulasan:

Mas Zull berkata...

assalamualaikum syu...kesian nyer moga cepat sembuh yer...:)

skuterlady berkata...

mas zull : tima kasih... ^_^

skuterlady berkata...

mas zull : tima kasih... ^_^