Isnin, 9 November 2015

Gegar Vaganza 2015 minggu 4

credit pic. : http://wowberita.org/

Ahaksss.... i like!

Aku memang follow dari tahun lepas lagi. Tahun ni lagi lah aku follow... so malam tadi, Anugerah Skrin 2015 pon ade kan? fine! aku tak tengok.... bahahaaaa...

Aku pilih Gegar Vaganza... for me... why Gegar Vaganza ni oii?? best nau ke?

Jawapan aku, sebab rancangan ni unik.... mane ada siaran realiti yang pengacaranya pun wajib ada lagu!??

Dalam Gegar Vaganza ni je yang ado!!

Gandingan Nabil dengan Jihan Muse memang sempoi habis.. tapi Nabil... nampaknye ramai yang dok peratikan dia since GV2 ni on air... macam2 hal ngko jadi viral ni... ehh... tak moh citer pasal tu pasal dah viral sangat. kita citer part yang lain lah pasal dema ni ehh..

malam tadi... diorang KENA bawak lagu...Memori Daun Pisang... jihan ok... nabil? macam ter-'siksa' je nyanyi lagu tu masa memula... lepas tu? ok dah... ^_^'

Persembahan artis yang berentap : #berdualebihbaik - tema malam tadi

1. Acong Sweetchild ft. Misha Omar : 
- lagu Baldu Biru : best! ada unsur humor dihujung lagu... memang kelako kat situ... ^_^

2. Amir Ukays ft. Haleeda : 
- lagu Mendung Tak Bererti Hujan : ok.. ok... dapat pujian dari M. Nasir akhirnya!

3. Azian Mazwan Sapuan ft. Jaclyn Victor :
- lagu Cinta : i salute ngan Azian ni. minggu lepas nyanyi lagu Agnes Monica terbaik wokk!! macam orang muda... sape sangka.. anak ehh dah 8... thumbs up!! minggu ni pon thumbs up!!

4. Ezad Exist ft. Adira :
- lagu Disebalik Rahsia Cinta : ok... tahun ni boleh kata banyak persaingan... masing - masing tunjukkan persembahan yang terbaik...

5. Faradhiya ft. Aliff Satar :
- lagu Aku dan Dirimu : huhu... also best!

6. Sheeda ft Aweera :
- lagu 'Tiada Lagi' : well... ramai kot yang lega bila dia keluar. ni jujur ye! jangan marah pulak... dia bagus dalam genre dia sahaja.

7. Nizam Laksamana ft. Norul Wahab :
- lagu ' Kita Insan Biasa ' : best jugak! 

8. Nassier Wahab ft Rohana Jalil :
- lagu 'Jangan Ada Dusta Diantara Kita' : memang best lah.. tiap2 minggu lagu range tu je.. memang makan dia lah kan.. diorang? tak habih2 ngan susuk nya... terkedu - kedu aku tengok dia ni bila diusik macam tu.

9. Haiza ft. Ronnie:
-lagu ' Bintang Kehidupan' : owhh... baaaru aku tau... ini lagi Ronnie... sebelum dia join HyperAct duluuu.......... persembahan memang terbaik. Haiza sejibik macam Barbie Doll! thumbs up!! no wonder lah dia dapat kedudukan teratas sekali... entertainer kan..! best!

10. Siti Nordiana ft. Lan Krystal :
- lagu 'Memori Berkasih' : oohaii.. we all hasben-wife memang tunggu sangat part ni. apalah jadi bila Lan nyanyi lagu note tinggi ni... haaa..ngko!! seksa! bahahaaaa... tapi ok lah... Siti Nordiana ni pun de peluang pi jauh ke final gak nih...


Yang Tersingkir : Sheeda.

Yang Kejutannya : bilangan minggu ditambah... so? tak tau berapa minggu lagi.. tapi.. agak2 ade tak kemasukan semula? jeng... jeng... jeng... 

( wo pu che tau woooo... diorang tak cakap malam tadi... huhuhu............... ) tunggu jelah annoucement diorng ekk...


Note : 

Nasib lah Qu Puteh tu penaja kan.?? sabar je lah tengok muncung dia yg asyik nak ke depan tu... hmmm..................-.-'







5 ulasan:

Ucing berkata...

ya memang the best semua perserta memang dah artis pun.jadi juara vs juara lah.;)

skuterlady berkata...

ucing : yupp.. ^_^

Zie Azi berkata...

suka sheeda keluar hahah..
suka siti nordiana & lan kristal..

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

dwatyKNY berkata...

Saya tengok lambat sikit... maklumla xde astro... harap download jer... takpa janji tengok... lawak gimik kenakan nabil n jihan... hahhaha