Rabu, 16 November 2016

Kata - kata madah ni kena sangat dengan aku

Salam semua,

Hujan lebat kat Seremban petang ni ekk...

Hari ni aku mintak hasben hantar... dah alang - alang dia nak servis kereta tu kat town Seremban... oneway je kan... anto lerrr....

katanya piston de yang tak berfungsi. sebab tu la body kereta tu bergegar kuat bila berhenti... 

petang ni just nak share madah kata UAI  ( Ustaz Azhar Idrus ).  Jumpa madah ni kat blog : mama maszull 


Kena sangat dengan aku..!


Perempuan yang banyak cakap,

dan banyak gelak

Adalah perempuan yang pendiam

bila ada masalah.

Dan banyak menangis dalam diam...





1 ulasan:

Kakcik Nur berkata...

Begitulah perempuan dan kakcik memahaminya...