Selasa, 15 Mac 2016

Selamat pengantin baru....

selamat pengantin baru...

khas buat pasangan pengantin yang dah pun melangsungkan majlis dan yang bakal melangsungkan majlis sepanjang cuti sekolah ni...

berapa jemputan dah yang korang dapat...?

berapa pulak yang korang sempat jengah?

huhuhu... aku dapat 2 jemputan. serentak ahad lepas... tapi 2 2 aku tak dapat hadir. T_T

1 jemputan dr. my ex-officemate... 1 jemputan lagi dari staff yang dah lama pencen. 2 2 memang kalau boleh nak hadir... walaupun yg 1 tu jauh nuuuu di Batu Kikir jambatan bosi tu...

hasrat nak datang tu memang ado kak! joki yo yang takdo!


so demi kak zila, aku buat entry khas ni... huhuhu... comel sangatlah akak dalam gambo tu! tq to mekna yang sudi share gambo gorgeous amat nih....


hoooo... M.... G....!! aku tunjuk kat brader opis... dio pon samo gak cam aku... terpegun!

siapakah mak andam nya nih? berseri seri kawan aku nan sorang nih.... hihiiii


taaa raaa... yg kiri tu mak andam ehh... cantik la kak oiii... pandai ko cari mak andam ni kak! hasil memang terbaekk lah...


artis pon pakai khidmat mak andam muda belia ni... ebby yus...


haiza... ehh macam kenal je penampilan haiza ni... kat mana ek? owh... konsert Gegar Vaganza 2016! yang juaranya tu Nana...

harga pon harus lah kena dengan hasilnya... tapi kalau hasilnya macam tu punya meletopsss... ape de hal... ye tak??


ape pon semoga kak zila n husband nya kekal bahagia hingga ke jannah... ^_^


2 ulasan:

aizamia3 berkata...

Selamat Pengantin Baru. Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.
Cantik hasil selepas make up.. ;)
Bertambah cantik bila orang tu jenis jarang make up sekali di make over, terpegun orang lain melihatnya.

blasahje berkata...

aizamia3 : >_<