Selasa, 1 Disember 2015

Blocked sana, blocked sini

oooo…key!!
2 - 3 minggu ni opis panggil dah bebudak network tu buak keje kat bilik server… dan hasilnya selepas itu adalah……
yupp… blocked sana, blocked sini…

mujur ler ada PAmoga tak di blocked nya sekali blog2 yang ado tu.. kalau idakk… maunya aku mati kutu dok kat opis ngan komputer tu.. bahahahaaaaa…

kekadang bile dah penat ngadap keje… nak le jugak cuci cuci mata ni kann… online lah.. ape lagi…
ye dakk??

oh ye.. dear cif mekna
bunyi orang buat keje di kala kitorang semua dah pulang tu, di kala cif sengsorang kat opis tuu… anggap je lah bunyi orang buat keje kat luar opis… di balik dinding tu… anggap je gitu walaupun maaaacam tak berapa nak masuk dek akal sebab masa tu all the gardener tu dah pulang yek…
ish3… macam makin menjadi – jadi pulak citer mistik kat department aku nih…

3 ulasan:

Amanda Suria berkata...

OPIS AKAK PUN SAMA DIK...DOTCOM JE LEH BACA

ucing berkata...

sama lah tu.;)nak tengok blog pun susah.

aizamia3 berkata...

Sama juga dengan tempat kita sebelum ni tapi la ni ok sikit walau ada jugak part2 yang tak boleh dibuka.