Jumaat, 23 Oktober 2015

Google Ads Tak Approve lah

T_T

nak nangis dulu boleh tak? huhuhu...

2 hari lepas permohonan Google Ads untuk blog ni diluluskan...

tetibe hari ni dapat email dari Google Ads...

Katanya

'DISAPPROVE !'




Huwaaa...!!!!!

panjang pulak tu senarai punca blog ni kena reject...

Tu yg blank je ruang kat tepi blog tu...


Apa silap saya wahai pihak Google Ads??



Bila dikenang - kenangkan balik...

semalam masa tengah tengok blog kat handphone, aku ter-klik google ads tu...

iye... TERRRRRR-klik google ads di blog sendiri...

nak buat camner... appearance masa tu cenonet... aku nak klik mende lain sebenarnya tapi sebab paparan skrin tu kecik sangat... tu yang ter- accident TERRRR-klik kat situ...

tu antara kesalahan yang aku ingatlah... yang dalam email tu de la 4-5 perkara pihak google ads dah mention.


kena la apply balik... huhuhu....




2 ulasan:

InaYusoff berkata...

masyuk ke dengan google ads ni..

saye cume tahu nuffnangs je..
:)

skuterlady berkata...

inaYusoff : tak tau la sebab baru je nak try beriklan dengan google ni. baru je lulus, dah ditarikbalik...