Rabu, 30 September 2015

Solar Powerbank Gedebushhh

OMG! OMG! OMG! OMG!

Tak tau nak kata apa. Hari ni bersantak aku online, survey harga power bank. huhuhu...


huhuhu.......gambo pon goyang... like my heart goncang goncang tengok mende ni gedebush ke lantai pagi tadi... huwaaaaa......

rasanya raya tahun lepas kot aku beli Solar Powerbank nih... order kat member hasben. best pakai power bank ni sebab ape tau... sebab kot la payah na nak cari soket elektrik nak cas power bank, ko letak je la kat tempat yang de cahaya matahari...  trus boleh cas!

asalkan de cahaya matahari... 

taaapi... tu dah jadi sejarah le sejak pagi tadi... huwaaaa.... T_T



sejak mende ni jatuh gedebush... mende ni cuma boleh cas in je.... nak cas out ke phone TAK BOLEH!!



dah riki riki kat google... jumpe plak kat LAZADA... hohoho... de diskaun?











2 ulasan:

LZ - The Blog Owner berkata...

Assalamulaikum Skuterlady,

Ada sihat? Cian dia powerbank terhempas.. Apa lagi berLAZADA lah.. hehehehe. Selama ni akak tak tahu pun powerbank ada jenis solar.. Wah ketinggalan zaman you.. Member rajin membeli di LAZADA tapi akak belum pernah try, may be satu hari nanti.. ;-)

skuterlady berkata...

hehehe... sy pon tak penah beli kat LAZADA... baru2 nak sekodeng harga... ^_^