Khamis, 2 Julai 2015

15 Ramadhan…. ape cerr?

Salam to dear blog….

Sian kamu ya…. payah betul empunya kamu ni nak update selalu… sokmo nye kamu terbiar sampai hampir bersawang… betul kata senior blogger yg pernah aku baca, bukan senang nak jadi blogger tegar. kena pandai manage time… kalau tak… macam aku ni ler….

Kejap update entry… kejap kang senyap… krikk…krikkk…. krikkk….. Laughing out loud
well… pejam celik pejam celik, hari ni dah 15 ramadhan… agak2 ler, sape lah yg berjaya pose penuh since 1 ramadhan hari tu? ofcourse la for ladies… kita kan de hari istimewa… ye dak?

Guys? de reason ke kalau tak penuh 15 ramadhan ni? Laughing out loud hari tu aku tanye senior kat opis, dia kata ada reason kalau guys tak pose… ye ke cif? apa sebabnya?
gastrik…!!!

Cehh…. old school punye reason… haksss…. fine for yg betul2 de gastrik… yg buat2 de gastrik tu? hmmm… aku tak campor…. moh kita citer hal lain.

Semalam 14 ramadhan kan? uiihh…. teruji betul keimanan dan kesabaran aku. sungguh… menyirap darah tengah2 pose semalam… pergghh…

Tak mao citer lah… buat tercemar blog je… nanti tak pasal2 sedekah pahala free kat orang yg jadi angkara tu… cisss… jangan harap… tapi, sampai hari ni dok terngia - ngia kat telinga ni sindiran hamba Allah tu.

Bulan2 pose ni,ngko kalau buat orang… sindir2 gitu… apa ko dapat? korang mana yg tengah intai2 peluang naik pangkat n kalo dapat… sila jadi bos yg berbudi bahasa yerr… walau pangkat beso tapi cakap sampai menyakitkan hati your staff, takde yang bagusnya….

*sebab tu aku pasrah di jawatan sekarang… kuli kuli sahaja… takut tak mampu jadi bos yang baik kat staff bawahan. ngeee….

fine… stress lah bila ingat pasal semalam….

well… time2 stress ni syiok kalau dapat jenjalan makan angin kan? mungkin ke Indochina ke…

menarik kan?

anyway…. selamat berpose…Winking smile

DSC_9025

salah 1 jam tu… I got one.. haha… yg mane satu? tungguuuuu………….

*hope boleh update entry hari2… bukan 2 minggu sekali… huhu…. itu pasal la nuffnang aku tak berapa masyuk! sendu aje…. huhuhu……..Crying face



5 ulasan:

Maria Firdz berkata...

Salam... Kunjung balas....

Boleh saja... Nak copy... Cuma kalau boleh kredit aje dari mana sumbernya.. Moga bermanfaat...dan sama-sama sebarkan kebaikan.. Insha ALLAH.

skuterlady berkata...

maria : terima kasih... ya.. itu pasti.sumber akan dipaparkan bersama nanti. ^_^

aizamia3 berkata...

orang macam tu, kalau tak boleh puasa sekali pun jangan tunjuk depan orang.. memalukan diri sendiri je.

dwaty berkata...

sabar... sabar... biaq p la dorg... selamat berpuasa...

CikLily Putih berkata...

beli jam emas ke? hehehhehe