Rabu, 24 Jun 2015

Payel sakit telinga lagi

selamat berpuasa semua… lepas sahur, dapat tido balik sebelum pi bangun semula, memang best kan? ya ya…. I tau!

aiihh… since anak dah 3 ni, tak sempat nak buat entry time lain… time ni je lah yang ada…. time ni je lah yg free tanpa gangguan. kalau tak… tak dapat nak tolong....

hmmm… payel…. berapa kali dah dalam blog ni dok berkisah pasal telinga dia tu? kerap gak kot.

dulu… telinga dia berdarah dikorek dek abang sayang, Opal… sini ha cerita dia….

Tragedi Telinga Payel Berdarah


sini plak… kesinambungan kisah telinga dia yg berdarah tu siap ada gamba lagi..

Gambar telingo ehh yang berdarah

dah elok dah… tapi lepas tu…. jadi plak gini.. tah hape yang masuk kat telinga dia tu tah… macam biji limau. tah mana lah datang ehh bijik limau tu tah.. ke… peluru pistol mainan tu?

leh baca kat sini kisahnya : Bila Payel tak lena tido…. ngan mak dia ni sekali tido tak lena

adeiihh

tu dah selesai….

tapi


baru – baru ni jadi kisah lagi telinga si bertuah ni…. apo jadi?…. hahh… kejap…. time bersiap nak pi keje dah ni… kita sambung lagi nanti ye…. buleh?





2 ulasan:

Cikgu Norazimah berkata...

Hai. CN blogwalking kat sini.
Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.

Athirah berkata...

Assalamualaikum, hye!!
Athirah jalan jalan sini sambil baca entry dan follow blog ni.
Salam mahabbah dari Athirah buat pemilik blog :)

http://duniamahabbah.blogspot.com/