Rabu, 1 Oktober 2014

yang terlebih excited

pregnancy :


ok..... skali tengok dah macam lambakan baju kat pasar lambak..... keje sape tu?

sape lagi kalau bukan si abang.... nape susun macam tu? nape tak susun sekali...?

jawabnya..... yg tu afal lipat..... yg ni pa'el lipat.....

ooooo............. gitu ye?


rajin anak sulung aku ni... hehehe.....

adiknya lipat sikit..... yg lain tu.... si abang punya keje... yg susun bak pasar lambak ni pun si abang punya keje....


anyway... terima kasih ye anak2!


tapi.... boleh tak tolong susun betul2? poning mak tengok.... hu3....


baju2 baby je yg habis diorang lipat.... yg lain... maknye ni jugak yg lipat.... betul punye excited diorang nih... ye..... berbaki 2 bulan lagi jekk.... hero2 junior ni akan dapat adik baru.... hew...heww...


ooohaiii.... de lagi kelengkapan yang belum dibeli...... lampin pakai buang..... wet tissue..... aku punye barang2 yg nak pakai masa berpantang nanti.... waduhh.... waduhh.... waduh.... gawat nie....


dulu aku pakai set Orang Kampung..... la ni nak pakai set yang mana pulak ek?


rasanya tak amik set kot.... mungkin amik sikit2...



interview :

nak marah kang, aku kena balik! gitu ler..... sejak aku pi interview hari tu... brader2 ni gemar sgat panggil aku.........bos!

halo... halo..... baru interview je punn... aku pun tak sure lepas ke tak tu nanti.... redah je pegi.....


'ehh...ngko tak boleh marah... tu kira doa dari kitorang jugak tu...!'


kann... aku dah kata.... bile aku minta diorang jangan panggil aku camtu, gitu le yg diorang jawab.... aduiihhh....... redha je lah.... nak buat camne..... heeee......




Tiada ulasan: