Rabu, 15 Oktober 2014

Tak macam mengandung pun!


patut la bila aku nek skuter tu pi memane, orang2 yg sejalan ngan aku kemain tak beragak bila nak motong..... 

lebih2 lagi kat traffic light tu... cam semalam lerr.... tah mane datangnya keta nan 1 ni tah.... yang buat aku terkejut tu... bila tiba nak jalan, pakcik tu boleh pulak nak berebut ngan aku...


oiiihhh..... sib baik la aku tak perah minyak skuter tu kaw2... kalau tak.... lama dah kaki aku ni kena hentam kat keta yang sabar2 nak jalan tu.... dah la masa dia berenti, muncung keta tu dekat ngan skuter aku..... 


pakcik tu ngan selamber nye pandang aku ikut side mirror tanpa rasa bersalah... aduhaiii.... menyumpah dibuatnya.... agak2 la sikit..... perut aku ni besar kot!


samalah jugak macam sebelum2 ni..... masing2 kemain laju lagi motong skuter aku yang tak seberapa tu padahal depan tu traffic light merah lagikk.... 


tima kasih le kat kawan2 yang risau tengok aku ber-skuter pi balik keje ni.....  




6 ulasan:

Nur Razali berkata...

biasa trjadi situasi cam nih, kdng2 kita punyalah berhati2 tpi disebabkan kecuaian org lain kite pun terlibat sekali..hti2 ye skuterlady ;)

imm berkata...

salam kenal..lompat masuk sini dari apps edisi blog..he
hati2 ye bwak skuter..

skuterlady berkata...

imm : terima kasih.... ^_^

skuterlady berkata...

nur razali : tima kasih.... gitu lah selalunya.... ^_^

IntaNBerliaN berkata...

bahaya gak tu yer.. agakanya dari belakang awk tak nampak mcm prgnant... tu yg dorg xtau

skuterlady berkata...

intanberlian: a'ah...ramai yang cakap macam tu