Rabu, 13 Ogos 2014

Teka teki jantina baby...

Salam semua....


Rasanya kebanyakkan blog yg aku follow semuanya meriah ngan kisah dan pengalaman diorang as 'mak buyong'.... tempoh kehamilan pun aku tengok dah lebih kurang sama je.... he3

aku pun sama le jugak.... tengah 'mem-buyong' le jugak ni...

yg sedia ada ni kedua - duanya hero..... tengah melasak ya ampunn......!

kalau maknya nih tak jerit sekali... memang tak sah..... sampaikan abahnye cakap....

'anak dua je...tapi riuhnya macam anak sepulohh.....'

agagagagaaaaa........ diorang punye penangan ya rabbi..... kalau volume tv tu bukak sehabis kuat... kuat lagi bunyi diorang bergurau senda... haduiihhh...... sampaikan kekadang tu naik tensen dibuatnya..... sabar je lah..... ^_^

ni belum yg the coming soon ni.... si adik dah request awal2 lagi...

' kita nak baby boy!'

hamboihh...... demand ye?!

mak awak pun tak tau baby ni girl or boy tau.... ^_^


memang aku tak kisah sangat.... samada boy or girl.... achik tak kisah doo.... yg penting baby sihat....



walaupun de yg cakap

' mana boleh ngko sorang je heroin dalam rumah tu....'

eh...ehh.... nape pulak diorang yg jeles...?? hehee.....



tak nak scan ke? iyee.... nanti nantilah...... ari tu doktor dah cakap.... kalau scan sekarang pon masih belum nampak jelas.... kena tunggu 28 minggu nanti baru jelas... so.... tunggu je lah ek.... tapi la ni aku blum excited bebenor nak skodeng jantina si kecik ni......sebab.....

seronok pulak bile tengok member2 pulak yg lebih excited berteka - teki pasal jantina si kecik nih.... heheeee....


2 ulasan:

anajingga berkata...

semoga dipemudahkan..amin

skuterlady berkata...

ana jingga : terima kasih... ^_^