Isnin, 3 Jun 2013

Monday blues.... huhuhahahihiii...

gitu lah perasaan achik hari ni... serba malas... serba mengantuk... serba 'blur' 'blur'... yg bestnye tu, pepagi lagi dah de yg dtg mengadap muka kat depan meja achik.. lepas sorang... dtg lagi sorang... aduhaiii....

tahu kah ngkorang yg kepala aku hari serba blur blur gitu?

lepas diorg... de lagi.. cakap plak serba serentak... adeiihh.. mane satu pulak achik nak dengar ni? tahu kah ngkorang... aku serba mengantuk yg amat nih?

sungguh.. achik memang tak cukup rehat... badan rasa lesu je.... tengok meja yg serba bersepah dgan entah hape2 ni.. peh tu ngan entah ape2 job lagi yg nak kena buat utk odit esok... huhu.... mane satu nak mula dulu nih?

tapi yg paling utama.... mood gue... Monday blues oiii.... ohoooo

monday blues... monday blues... olalalaaaaa laaaaa....

rasa nak menangkup je muka ni ke meja... ngantuk derr!!

member2 senior kata.. kalau penat, cuti jelah... alololohh... cuti dah seciput! kalau banyak setimbun, confirm aku cuti oiiihh..


sagil

ape2 pun, i just wanna wish to my sister.... SELAMAT PENGANTIN BARU... semoga tabah menghadapi asam garam hidup berumahtangga.... dan semoga kekal berbahagia hingga akhir hayat...

anything happened on your wedding day... itu just dugaan kecil... so be strong in the future!

--------------------------------------------------ll----------------------------------------

walaupun lum tentu ngko baca blog aku  ni ngah, aku tetap nak wish kat ngko... 31-Mei-2013.... tahniah kat ngko...

2 ulasan:

Ann Ishak berkata...

monday blues yang sentiasa blur :)

lady scooter berkata...

ann ishak : hehee...semangat cuti masih terasa, tu yg blur tu!