Jumaat, 1 Mac 2013

Lepas geram!

Dekat sebulan dah aku peram skuter tu kat rumah. Terpaksa..he3 

Lagipun beberapa minggu yg lepas ni kan asyik hujan je memanjang.. lebat plak tu.. kebetulan time2 tu gak le roadtax skuter tu 'pencen'... kena lah berkereta je kan??! kan.. banyak sebab tuu...

Tapi hari ni... akhirnya! skuter tu kembali 'bertugas' semula. angku aku  pi - balik keje. hehee...

perasaan? teruja.. a.k.a... excited! bawak plak mencilok sikit2.. heee... pergghhh... betul2 lepas geram..err... gian sebenornyee... 

original picture from my handphone - greenheart S.E J20i

Muahahaaa... ni memang takdee kena mengena langsung dgan citer pasal skuter tu... tapi... percayalaaaaaaa *ala2 lagu datuk siti... percayalah*

kalau acik naik motor... gambar ni takkan terhasil..

Berangan le kononnye i ni photographer pro.. he3.. 
Bile dah penat2 balik keje, otw nak sampai rumah plak dapat tgok pemandangan 'jelita cam ni... relaks je rasanya... kurang sikit rasa penat tu. >_<

6 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

cantikkkkkkk :)

Ayu berkata...

comel !!..suka tengok perempuan bawa scooter..akak ni..lesen kereta ada tapi takut nak bawa..terperap ajelah lesen tu...hehe

lady scooter berkata...

mrs. eady : terima kasih...hehee

lady scooter berkata...

ayu : de kawan yg lbih kurang camtu. hehee.. takpe yg penting dah de lesen. senang kalau de kecemasan ape2...

Elya Roza berkata...

dulu pernah nak naik scooter, naik jee...tiba2 tempurung lutut terus lari...haha..then sebb kes ni terus parents tak kasi naik scoot ..haha

Mieza Jhaa K berkata...

Teringat zaman bekerja dulu..nmpak gunung dan paya bila balik kerja..aman damai..

btw, hobi kita sama la..suka ambik gambar walau kemana saja pergi