Khamis, 7 Mac 2013

Denda...

" kita clamp je..."

muahahaa... ayat spontan yg kuar dari mulut aku. sebabnye... de staff yg tak paham2 bahasa lagi... dah kata tu parking utk visitor, degil! nak juga parking kat situ... parking utk staff banyak.. tapi nak gak parking kat situ..

hari tu dah letak kon merah tu... siap tag PELAWAT... besar ehh..! dari jauh dah boleh nampak.. tapi diredah juga.. dah lunyai kon merah tu dah... kesian aku tengok..

tu yg keluar word clamp tu... rasanya cara ni boleh berjaya... nampak cam ganas kan? nak clamp bagai... kalau tu je cara yg mampu buat diorg ni celik mata... ok kot! hehe...

***
teringat masa zaman berasrama penoh dulu. dah kata dah, " DILARANG SIDAI BAJU DI LUAR  TINGKAP BILIK"... tapi biasa.. lagi kata jgan... lagi nak buatkan? hamikk...! balik sekolah.. tengok2.. baju tarakk... 

pengawas dah kutip simpan kat bilik pengawas... sape nak, boleh! tapi bayar... sehelai 20sen. 'Sotong2' lunyai pon depa sanggup kutip... hee...





1 ulasan:

Mieza Jhaa K berkata...

sama..xsuka tgk orang xberdisiplin walaupun saya bukan pengawas.. biasalah orang jenis tegas dan berprinsip mcm kita ni kan..heehe