Khamis, 28 Mac 2013

Hari paling 'panjang'... semalam!

Hooo... kalau dikenangkan hari semalam.... memang rasa penat... penat betul bile ingat balik hari achik di tempat keje semalam...

Perasan tak? achik selalu sgt citer pasal perasaan achik masa berkerja... kalau lah majikan tau... huhuuu.... masaaaaak...!

Tapi nak buat camne... >_<

semalam demi nak meeting yg 1 ni... macam2 huru hara yg jadi... sebab panggilan mesy. pun last minit.. memang kelam kabut sikit lah nak prepare kan...

pagi semalam plak de la yg mengamuk sakan pasal surat panggilan mesy. tu... aduhaii..... huru - hara makin ribut jadinya... ohooo... stress giler sgt bile semua benda2 ni jadi.. peg. baru yg kononnya bagus tu.... langsung tak belek minit yg lepas.... aduhaiii... takde jugak inisiatif nak bertanya hal2 minit tu ngan peg. lama yg dulu... boleh relax je dia masuk mesy. ngan takde ape2 persiapan langsung.... aduhaiii... terkial2 achik sorang dibuatnya...

memang dia de ucap tima kasih... tapi yg sebelum dia ucap tima kasih tu... rasa macam dia cakap, " pasal minit tu nanti.. awak tolong ye..? saya tak tulis ape2 pun tadi... panjang sgt ucapan bos tadi... tak sempat nak tulis.."

maksudnya?.. ngko dah le takde buat ape2 dari awal... minit pun nak suruh aku ke? aduhaiii........... dia tu S/U... haha.. konon ade master ehh...? kekadang achik jahat tau, terpikir kat kepala ni... camne dia dapat master tu? beli ehh?

-----------------------------------------------ll--------------------------------------------------------

kalau tak nak keje, kalau takde minat nak kerja.. alangkah bagusnya.... *@#*% resign aje...! kan?????


2 ulasan:

aLyNnZ berkata...

erm...sabar eh..itu ler kan bekerja cari rezki bnyk dugaan..

lady scooter berkata...

alynz : tu la.. tapi org macam tu senang2 cukup bulan dapat gaji besar... ape tah..!